Välkommen till Bilbolaget

Vad vill du göra idag?

Välkommen

Vi säljer nya Volvo, Ford, Renault och Dacia samt transportbilar från Renault och Ford. Vi har begagnade bilar från de flesta märken. Vill du sälja din bil kan vi hjälpa till med det också. Och självklart tar vi hand om servicen på din bil.

Välkommen till vår webbplats och till våra anläggningar!

Köp begagnad bil hos oss

Vi vet att det här med bilaffärer kan kännas krångligt och svårt. Det vill vi ändra på. Därför erbjuder vi en rad saker som borde vara självklara när man köper begagnad bil.

Läs mer och se begagnade bilar i lager

Värdera din bil gratis

Ska du sälja din bil men vill slippa allt jobb med att göra det själv? Vi löser det. Värdera din bil i vår kostnadsfria värderingstjänst och få svar direkt.

Värdera din bil här

Aktuella kampanjer Se alla

Slutförsäljning Dacia Duster diesel

Dragkrok och vinterhjul för endast 3 900 kr

Letar du efter en bra dragbil till en riktigt bra peng? För under 300 000 kr får du en robust SUV med 1 500 kg dragvikt, fyrhjulsdrift och hög markfrigång så att du aldrig behöver oroa dig för att inte ta dig fram.

Kampanjpris på vinterhjul

vid köp av ny Volvo

Vinter, snö och is ställer höga krav på dina däck. Därför erbjuder vi just nu vinterhjul till kampanjpris när du köper en ny Volvo av utvalda modeller.

Vårkampanj

25 % rabatt på reservdelar och arbete

Nu får du som har en Ford personbil 5 år eller äldre 25 % rabatt* på både reservdelar och arbetskostnad. Vi kan din bil – vi har ju byggt den!

Se alla

Våra senast inkomna bilar

Vi säljer nya bilar från Volvo, Ford, Renault och Dacia samt begagnade bilar i olika prisklasser från flera olika märken.


Outletbilar med sänkt pris och lägre ränta

I Bilbolaget outlet samlar vi begagnade bilar som vi både sänkt priset och räntan på. Du får alltså riktigt mycket bil för pengarna, och det gillar man ju.


Våra mest besökta sidor

Privatleasing

Enkel privatleasing på Bilbolaget

När du privatleasar väljer du en ny eller begagnad bil och betalar en månadskostnad för att köra den. I avgiften ingår det antal mil du får köra samt fri service och fri vägassistans, så du behöver inte oroa dig för oväntade utgifter. Du behöver inte heller betala någon kontantinsats eller låna pengar.

Värdera din bil

Snabb och kostnadsfri onlinevärdering

Funderar du på vad din bil är värd vid en eventuell försäljning? Värdera den kostnadsfritt online idag. Hos oss får du snabbt ett preliminärt värderingsförslag, allt du behöver göra är att fylla i registreringsnummer, miltal och bilens skick. Supersmidigt!

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Bilbolaget begagnat

Begagnade bilaffärer, som de borde vara

Vi vill göra det osvårt att köpa och äga begagnad bil. Därför erbjuder vi dig tjänster som är unika på marknaden, noggrant kontrollerade bilar och engagerade säljare med ett mål: att hjälpa dig hitta den begagnade bilen som är bäst för dig.

Hyra bil

Vi hjälper dig med hyrbil

Ibland kan man behöva en annan bil än den egna. Vi samarbetar med Hertz och erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Du kan boka online dynget runt med flexibla avbokningsvillkor och får fria mil inkluderat.


Populära artiklar

Bilbolaget Personbilar växer med Hyundai

Bilbolaget förvärvar Dahlqvist Bil i Norr, återförsäljare av Hyundai i Luleå. Tillträdet förväntas ske 1 mars 2024. I juli börjar Bilbolaget även sälja Hyundai i Sundsvall & Gävle.

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Tänk på detta när du tvättar bilen på vintern

Din bil är smutsig, men det är vinter och minus. Vågar du tvätta den? JA! Följ våra enkla tips för att tvätta bilen på vintern.

Så löser du problemet med frusen spolarvätska

När temperaturen sjunker ökar risken för frusen spolarvätska i din bil. Vi reder ut varför spolarvätska fryser och hur du löser problemet.

Imma i bilen – så löser du problemet

Att få imma i bilen är en erfarenhet många bilägare delar. Irriterande! Så löser du problemet och undviker imma på vindrutan i framtiden.

Häng med på provkörning

Test av Volvo XC60 Recharge – vi provkör den populära laddhybriden

Vi provkör den populära laddhybriden Volvo XC60 Recharge T8 och testar vad bilen går för. Se bilder och läs vårt utlåtande här.

Stort test: vi provkör Renault Megane E-Tech 100% electric

Följ med när vi testar Renault Megane 100% electric, den prisvärda bilen som är lika trevlig i staden som på motorväg & grusiga landsvägar.

Test av Dacia Jogger: ”Världens bästa bil för priset”

Vi har provkört nya Dacia Jogger, en billig familjebil med plats för upp till sju personer. Den imponerar med flexibla egenskaper och förvånansvärt mycket komfort för pengarna.


Våra anläggningar

Bilbolaget finns på flera orter, från Timrå i norr till Norrtälje i söder. På våra anläggningar finns både bilhall och verkstad och vi erbjuder allt från försäljning av nya och begagnade bilar till stenskottsreparation och hjulskifte. På respektive orts sida kan du läsa mer om vad ditt lokala Bilbolaget erbjuder. Välkommen!

Bollnäs

Gävle

Hudiksvall

Ljusdal

Luleå

Norrtälje

Sandviken

Sundsvall

Söderhamn

Timrå

Uppsala Fyrislund

Uppsala Kungsgatan